Geen sok of das onder de kerstboom! #doeisorigineel

Wil je er zeker van zijn dat jouw geschenk niet op facebook of ebay belandt op 27 December? Geef een fotoshoot cadeau, het is een hele beleving! Met bovendien een geweldig resultaat waar je jarenlang herinneringen aan hebt.

Ik heb even een filmpje gemaakt om jullie een idee te geven wat mogelijk is.

 

 

Veel mensen kado’s krijgen waaraan ze later niet veel meer plezier aan beleven? Dat is toch zonde?

Wat als je niet weet wat je moet geven als kerst – of nieuwjaarscadeau? Moe gezocht naar de ideale verrassing? Het is niet makkelijk het geschikte geschenk te vinden, want je wil toch iets waardevol geven? Daarom geef je best iets wat iedereen fijn vindt om te krijgen en waar ze nog lang van genieten. De ideale combinatie is dus een fotoshoot als cadeaubon!

Benieuwd wat je in ruil krijgt en hoe zo’n fotoshoot in de praktijk gaat? Check hier de mooie foto’s en het filmpje.

Een cadeaubon kan gewoon online besteld worden via onze webshop! Ik stuur deze dan graag persoonlijk naar je toe via de post. Of ik kan hem ook als verrassing zenden naar de persoon waarvoor je hem koopt. Hij krijgt een persoonlijke boodschap erbij zodat hij/zij weet dat het cadeau van jou komt.

Alle bonnen worden bovendien gepersonaliseerd en in een mooie geschenkdoos geleverd!

Je bent van harte welkom om langs te komen in de winkel. Je kan dan wat voorbeelden te bekijken die we hebben tentoongesteld. Klik hier om wat meer foto’s zien op onze website.

Pssst.. Speciaal voor de feestdagen loopt er ook een eindejaarsactie op deze bonnen, kijk dus snel wat jouw voordeel nu is.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie − een =